català / castellà

el meu gos

 

FLORS DE BACH

 

Especialitzats en gossos

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flors de Bach per a gossos ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa´t sorprendre !!

 

 

 

 

 

 

De demostrada eficàcia, les Flors de Bach, suposen una reconfortant ajuda en moltes teràpies de modificació del comportament, així com, en el tractament de malalties físiques i psicològiques.

 

En molts comportaments anòmals dels nostres gossos, subjeuen malalties com l'estrès o l'ansietat, comportaments agressius, animals impacients, nerviosos, poregosos, són perfectament tractables amb Flors de Bach, amb molt bons resultats.

 

Amb eficàcia comprovada en animals amb dermatitis al·lèrgiques (picors, enrogiment de la pell), on la medicina tradicional solament pot receptar corticoides per minimitzar els efectes de les al·lèrgiques, però no les combaten, amb les flors s'aprecien millores en molt pocs dies.


Moltes persones coneixen els efectes de les essències florals, perquè elles mateixes les utilitzen. En els nostres gossos, els efectes són encara més visibles. Tingueu en compte que els gossos, de curta vida en comparació de nosaltres, no han tingut temps d'estar exposats a tants tòxics com nosaltres.

 

38 Remeis florals, que per a la seva administració en gossos, es poden barrejar en aigua mineral i una petita quantitat d'alcohol, o solament amb aigua, per al seu ús per via oral.


Podem també, fer preparats per a la seva aplicació en cremes, col·liris, vaporitzadors  per a ús tòpic...

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan decidim prescriure-li el tractament al teu gos?


Moltes vegades, en la 1ª entrevista detectem estats anímics que sabem per experiència, dificultaran començar qualsevol exercici amb el vostre gos, unes altres, és en començar les sessions o durant el transcurs d'aquestes, que ens adonem.


En qualsevol cas, si detectes:
- comportaments que sorgeixen de sobte (anòmals o estranys)
- estats d'ànim que no són els habituals (coneixent la causa o sense conèixer-la)
- veus sofrir al teu gos per malalties cròniques

 

 

no dubtis a trucar-nos, no tot se soluciona exclusivament amb ensinistrament.


També has de tenir en compte, que moltes vegades estem convençuts, els propietaris, que el caràcter del nostre gos, és com és, però, atenent al principi que diu:


"el caràcter no es pot canviar, però si podem inhibir o potenciar certs trets"

 

llavors, resulta molt encertat davant el dubte, demanar-nos una entrevista.

 

Farem un estudi del comportament del teu gos. Al no estar influenciats pel vostre entorn, detectem comportaments, que fins llavors es consideraven normals, i que es poden corregir.


El 90 % dels propietaris entrevistats, consideraven normal i sense solució possible, que el seu gos sigui nerviós i incontrolable, bé, doncs no és un estadi natural en cap ésser viu, encara que us hàgiu adaptat i ho vegeu com a normal.


I recorda, la 1ª visita és gratuïta. (Barcelona i rodalies), si després de la visita decideixes no començar cap teràpia, no et costa res.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quant temps dura un tractament?


Normalment el preparat, se subministra en un flascó color ambre, de 30ml, administrant-li al teu gos, 4 gotes del preparat 4 vegades al dia, aproximadament dura un mes.


En el cas de necessitar tractaments diferents, com un vaporitzador, o un col·liri, com les seves aplicacions són diferents, vària sensiblement.


En qualsevol cas, transcorregut el primer mes o quan s'acaba el primer flascó, fem una valoració per veure si s'ha resolt el problema, o hem de seguir el tractament, o hem de canviar-ho.


Dependrà de cada cas, no és el mateix tractar un estat d'ànim anòrmal provocat per un canvi en l'ambient del gos, que gossets que pateixen malalties cròniques, amb tractaments  al.lopàtics (tradicionals), que s'allarguen més del desitjat, on el nostre objectiu, és prioritàriament, que l'animal sofreixi el menys possible, i ajudar-li a tenir una millor qualitat de vida.


Les Flors de Bach, són perfectament compatibles amb qualsevol tractament  homeopàtic  o al.lopàtic, ja que, encara que són diferents, poden ser perfectament complementaris.

 

 

 

Poden ser tòxiques per un consum excessiu, o poden ser perjudicials si per equivocació les hi pren un altre animal o un nen?
No, no hi ha descrita cap contraindicació per un consum excessiu, i no produiran cap perjudici a ningú que per equivocació les prengui.

 

Imagina que prepares unes infusions de camamilla, si les prenem tots els de casa, solament causeran un efecte visible a aquell al que li dol la panxa, a la resta, ens sentaran molt bé simplement, encara que ens prenguem una gran quantitat.

 


Realment funcionen o es deu a l´efecte placebo?
Perquè se doni l'efecte placebo (autosugestió) has de tenir consciència que prens un super medicament que et guarirà( encara que sigui sucre solament), no és el cas en un gos, no sap

el que està prenent.

 

 

Necessites més informació ?

 

Truque 'ns 640087346

 

Omple el formulari de

 

 

  Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a facebook
inici